natto.jpg

EKO NATTO

Kuhana sojina zrna, obogatena z dobro bakterijo Bacillus subtilis var. natto in fermentirana 20 ur, so japonska posebnost, ki pa je dobro znana že po vsem svetu. Nekateri si ga ne upajo niti poskusiti, drugi ga obožujejo - a naj vas njegova lepljiva tekstura ne odvrne od tega, da bi mu dali priložnost, saj je zaradi visoke vsebnosti vitamina K2 in encima nattokinase, ki pomembno prispeva k zdravju krvožilnega sistema zelo zdrav, in v kombinaciji s sojino omako, mlado čebulo in kuhanim rižem naravnost odličen. Več o njem vas čaka TUKAJ >>

Izdelek je nepasteriziran in brez aditivov.

Sestavine: Eko soja (poreklo: Avstrija), Bacillus subtilis var. natto.  Lahko vsebuje sledi glutena, oreškov, sezama in gorčičnega semena.

Rok trajanja: 14 dni. Hraniti v hladilniku in po odprtju porabiti v 7 dneh.

Cena: 4,90 € / kos (130 g)*


Vsi izdelki označeni z EKO so certificirano ekološki. Proizvodnjo ekoloških izdelkov kontrolira: SI-EKO-004.

* Navedene cene veljajo za našo trgovino v Ljubljani in dostave. Cene v drugih trgovinah so lahko drugačne.