Poletna delavnica fermentacije / 26. julij

 

Približuje se poletna delavnica fermentacije, v kateri se bomo naučili okusnega recepta kisanja breskev (Ja! Tudi sadje je okusno kisano!) oz. kako pripraviti sladko-kislo-pikantni fermentirani sadni chutney, ter vseh skrivnosti delanja odličnega kimčija (in morda celo združili oboje v isti jedi).  Vse, kar bomo ustvarili, je seveda probiotično, naravno kisano on slastno.

Sladko-kislo-pikantno sadje se fermentira!

Sladko-kislo-pikantno sadje se fermentira!

Vsak udeleženec bo s seboj domov odnesel 2 kozarca na delavnici pripravljenih živil, ki bodo v 10 dneh do konca fermentirala

Kraj: EKO 365, Ljubljana, Runkova 2 (nasproti Kina Šiška)
Čas: SREDA, 26. julij 2017; 17:30 ih – 20 ih.
Cena delavnice: 63 € / Za vplačila do 10.7. velja 15 % popust in je vrednost delavnice 54 €.

Delavnico vodita Goran Žerdin (Kis in kvas in Mateja Tea Dereani (Mateja's Vegan Kitchen)

Prijavite se lahko na tej povezavi!