Poletna delavnica fermentacije / 26. julij
Približuje se poletna delavnica fermentacije, v kateri se bomo naučili okusnega recepta kisanja breskev (Ja! Tudi sadje je okusno kisano!) oz. kako pripraviti sladko-kislo-pikantni fermentirani sadni chutney, ter vseh skrivnosti delanja odličnega kimčija (in morda celo združili oboje v isti jedi). Vse, kar bomo ustvarili, je seveda probiotično, naravno kisano on slastno.
Sladko-kislo-pikantno sadje se fermentira!
Vsak udeleženec bo s seboj domov odnesel 2 kozarca na delavnici pripravljenih živil, ki bodo v 10 dneh do konca fermentirala
Kraj: EKO 365, Ljubljana, Runkova 2 (nasproti Kina Šiška)
Čas: SREDA, 26. julij 2017; 17:30 ih – 20 ih.
Cena delavnice: 63 € / Za vplačila do 10.7. velja 15 % popust in je vrednost delavnice 54 €.
Delavnico vodita Goran Žerdin (Kis in kvas in Mateja Tea Dereani (Mateja's Vegan Kitchen)